Pretraga
Close this search box.

Dumbbell Beast Multi Lock System-a Pametne Bučice

650,0 

Dumbbell Beast su bučice vrhunskog kvaliteta, takozvane pametne bučice, čija težina se podešava jednim klikom. Isporučuju se zajedno sa stalkom, zauzimaju mali prostor i omogućavaju izvođenje ogromnog broja vežbi.

Kategorije: ,

 

Dumbbell Beast set bučica će zauzeti veoma mali prostor, a omogućiće vam široki spektar vežbi za ruke, grudi, ramena i ledja, koje mozete uraditi u udobnosti svog doma. Svaka bučica se podešava na željenu tezinu od 2 do 20 kg . Pomoću inteligentnog CLEVERLOCK sistema lako i brzo podešavate težinu bučica jednostavnim okretanjem ručke. Idealne su za supersetove vežbi kod kojih je poželjno brzo menjanje opterećenja u kratkim vremenskim intervalima. Hammer DUMBBELL BEAST set bučica se isporučuje zajedno sa stalkom izrađenim od visoko kvalitetnog čelika, otpornog na ogrebotine. Same bučice su obložene najsavremenijim termoplastičnim materijalom koji prilikom ispuštanja ili slučajnog bacanja na pod ne pravi buku, što je veoma važno kad vežbate kod kuće.

Hammer Dumbbell Beast set bučica uz pomoć savremene inovativne tehnologije pruža mogućnost brzog podešavanja težine i izvođenja ogromnog broja vežbi i postaje vaš saveznik na putu do vrhunske forme za kratko vreme!

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

  • Podešavanje težine u malim intervalima
  • Brzo podešavanje težine jednostavnim okretanjem ručica (CleverLock sistem)
  • Težina se automatski podešava na oba kraja bučice
  • Odabrana težina je jasno prikazana na numeričkoj skali
  • „Soft Grip“ rukohvati –  savršeni za držanje u ruci
  • Bučice su obložene termoplastičnim materijalom
brands
Scroll to Top