konsalting

KONSALTING

Kontaktirajte nas
+381 60 745 1111

Nudimo konsalting usluge pri projektovanju, opremanju i rukovođenju fitnes klubova.

Za dostizanje vrhunskih rezultata

Opremanje teratana profesionalnom opremom je nešto što Rekreacija d.o.o u okviru svog poslovanja radi kvaliteno i brzo.

Rekreacija d.o.o. pored prodaje profesionalne fitnes opreme, svim korisnicima nudi usluge konsaltinga, detaljnog planiranja, dizajniranja i opremanja teretane.

Klijentima koji tek počinju sa radom, ili imaju želju da opreme kućnu, korporativnu teretanu, vrlo često je potrebna profesionalna pomoć kako bi osmislili i najbolje iskoristili prostor za vežbanje.

Pre bilo kakvog definisanja i sklapanja posla, naš zadatak je da razgovaramo sa potencijalnim kupcima, pažljivo saslušamo njihove želje i na osnovu budžeta i kvadrature prostora predložimo najbolje kombinacije fitnes opreme.

Do sada imamo više stotina zadovoljnih kupaca, a osim opremanja fitnes studija i kućnih prostora, specijalizovali smo se i za uređivanje različitih teretana u hotelskim kompleksima i korporativnim firmama.

Svi naši klijenti dobijaju najpovoljnije cene i garanciju na sve usluge.

Ukoliko je neophodno, pružamo i usluge arhitekture i projektovanja prostora, kako bi klijenti imali priliku da vide svoju budući fitnes studio.

Na raspolaganju stojimo za bilo kakve konsultacije oko kupovine fitnes sprava i opremenja. Dovoljno je samo da nas kontaktirate i zakažete svoj termin.

Shopping Basket