Pretraga
Close this search box.

O nama - Rekreacija d.o.o.

Rekreacija d.o.o. je osnovana 2009. godine kao kompanija iz oblasti konsaltinga i organizacije sportskih manifestacija.

Od 2013. godine Rekreacija d.o.o. proširuje svoje poslovanje na oblast uvoza, distribucije, instalacije i održavanja fitnes sprava, a kasnije i na prodavanje fitnes opreme.

Ubrzo dolazi do potpisivanja ugovora sa renomiranim svetskim kompanijama za proizvodnju fitnes opreme i Rekreacija d.o.o. postaje ovlašćeni distributer brendova: Matrix, Powertec, Horizon, Hammer, Hoist, Bauer Fitness i Ziva za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju.

Pored fitnes klubova i studija, naši klijenti su i brojni hoteli, spa i wellness centri, kao i pojedinci koji nabavljaju fitnes opremu za svoje kuće, apartmane i stanove.

Jedan od naših glavnih zadataka jeste prodaja fitnes opreme, a misija nam je da svi klijenti budu zadovoljni.

U ponudi je širok spektar proizvoda, kako za profesionalce tako i za rekreativce i kućnu upotrebu. Zajednička karakteristika za svaku kategoriju proizvoda iz našeg asortimana je vrhunski kvalitet.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo već duži niz godina jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti uvoza, distribucije, instalacije i održavanja i prodavanja fitnes opreme.

Opremili smo veliku broj fitnes klubova, hotela, malih kućnih teretana, sportskih klubova, korporativnih teretana. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, u mogućnosti smo da pružimo visokokvalitetne usluge konsaltinga, a obezbeđujemo i usluge servisa.

U sastavu Rekreacije doo posluje i regionalni lanac fitnes klubova MEGA GYM.

REFERENCE pogledajte na linku

Kada izaberete Rekreaciju, dobijate više od najboljeg fitnes opreme na svetu – dobijate stalnu vezu koja stremi ka uspehu.

Scroll to Top