Pretraga
Close this search box.

TRX set

Trening bez ograničenja

  • Univerzalne TRX trake – TRX trake u setu vam omogućavaju da radite intenzivan trening za celo telo, bilo kada, bilo gde. Dobijate trake, karabinjere i vreću za lakše čuvanje TRX seta. Napravljen je od metrijala visokog kvaliteta i može izdržati i težinu do 200kg.
  • Neverovatni rezultati – TRX oprema vam daje mogućnost da dostignete sve svoje fitnes ciljeve kod kuće, na putu, u parku, bilo gde. Izgradite mišiće, sagorite masti, povećajte izdržljivost i fleksibilnost sa samo jednim setom.
  • Trening baziran na pokretu – Uz TRX trake trenirajte brzinom koja vama odgovara i intenzitetom koji odgovara vašim mogućnostima. Naučite, vežbajte i postanite profesionalac. Podignite svoj trening na viši nivo i kreirajte neograničen broj varijacija treninga. Dođite do svog željenog izgleda lako.
  • Trenirajte svuda – TRX oprema može da se zakači za vrata, gredu, šipku ili drvo za nekoliko sekundi. Set je težak samo 1,2kg i možete koristiti kod kuće kao i bilo gde kada otputujete.
  • Pogodne za različit tip treninga – TRX trake su veoma lake za korišćenje, a sa njima možete trenirati noge, ruke, leđa, zadnjicu i core. Možete da radite kako jednostvne, tako i kompleksne vežbe. Set je pogodan i za muškarce i za žene.
Scroll to Top