Fitnes sprave

Pogledajte ponudu MATRIX proizvoda

viber-slika-2022-05-31-12-44-21-700

MATRIX je vodeći svetski fitnes brend za opremanje različitih fitnes objekata. Zahvaljujući elegantnom i funkcionalnom dizajnu, MATRIX redefiniše iskustvo vežbanja sa dinamičnim performansama, naprednom funkcionalnošću, ekskluzivnim programima vežbanja i velikom izdržljivosti proizvoda.

Jedna od MATRIX misija jeste da se fitnes proizvodi prilagode svim objektima i prostorima, zato se i kaže da je ovaj brend redefinisao svet fitnes opreme. 

Kada izaberete MATRIX, dobijate najboljeg partnera u  fitnes svetu – dobijate stalnu vezu koja stremi ka uspehu.

INOVACIJE U SVETU FITNESA

Multimedijalna konzola

Touch i Touch XL

MATRIX TOUCH konzole prevazilaze očekivanja zahvaljujući briljantnim ekranima i fluidnim interfejsom.

Korisnici se mogu povezati sa multimedijalnim aplikacijama, socijalnim medijima Ili sa svojim telefonima i pametnim satovima. Virtual Active program omogućava da trčite na plaži, planini, po svetskim gradovima ili šumovitim predelima.

Pusti video zapis

Premium LED

MATRIX Premium LED konzola pruža ljubiteljima fitnesa pojednostavljeno iskustvo tradicionalne LED diode sa živopisnim dizajnom bogatim pikselima koji jasno prikazuju sve što žele da znaju o svom treningu.

MATRIX Premium LED konzola može biti u sklopu svih novih kardio sprava.  Premium LED konzola nije samo dokaz šta LED konzola može biti, već i svedočanstvo o tome šta mašta može da uradi.

Pusti video zapis

LED

Za najbolje iskustvo vežbanja do sada.

Matrix LED konzole omogućavaju da vas apsolutno ništa ne ometa tokom treninga.

Klasični dizajn sa dosta opcija koje su potrebne za uspešan trening.

Pusti video zapis

performance serija

Neuporediva izdržljivost

Stvorena za intenzivnu upotrebu i napredno vežbanje. U najboljim svetskim fitnes centrima Performance Serija pruža najbolje kardio iskustvo.

Sastavljena od najfinijih materijala, čini vežbanje potpuno drugačijim od svega do sada, a mogu je koristiti i rekreativci i profesionalci.

Sprave na Performance seriji lako je servisirati. lako su dostupni unutrašnji delovi.

Superiorna izdržljivost  minimizira zastoje u radu i povećavazadovoljstvo vežbača.

WiFi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam omogućava da se povežete brzo i jednostavno. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate

Apple Watch

Povezuje se sa Apple Sat-om radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

bežično punjenje telefona

ultra serija

Snažna i kompaktna serija

Najizdržljivije komponente u fitnes industriji sklopljene u kopaktan dizajn koji oduzima dah. Ultra serija prevazilazi očekivanja I najzahtevnihij vežbača.
Ultra matrix
intelgentna-kozola
brojac ponavljanja

Inteligentna konzola

Uz MATRIX opcionu inteligentnu konzolu, vežbači mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.

Integrisani elektronski brojač

MATRIX elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ova funkcija pojednostavljuje vežbanje i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 

viber-slika-2022-05-31-12-44-21-700

Povezan | Fleksibilan | Lični | MATRIX je više od fitnesa

Scroll to Top