fbpx
Three men holding each other on fitness fair FIBO
Vesti

Sajam fitnes opreme FIBO Keln 2019

I ove godine smo posetili FIBO sajam fitnesa i fitnes opreme u Kelnu. Imali smo priliku da sagledamo svetske trendove u oblasti opreme za teretane i fitnes centre, kao i najnovije tehnološke inovacije kod traka za trčanje, fitnes bicikli, fitnes mašina i ostale fitnes opreme. Obzirom da smo ovlašćeni distributer brendova Matrix, Powertec, Hoist, Vision za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, radimo sve da uvek budemo u toku sa novostima u fitnes industriji.

FIBO je vodeći međunarodni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja koji se održava svake godine u aprilu od svog osnivanja 1985. godine – od 2013. godine u Kelnu. Sa izložbenim prostorom od 160.000 m², FIBO privlači više od 1.100 izlagača i više od 145.000 posetilaca, od čega 83.000 posetilaca iz celog sveta. FIBO ne samo da odražava trenutne trendove i inovacije u fitnes industriji i industriji zdravlja, već i putem širokog interaktivnog programa promoviše vežbanje, fitnes i zdrav život.

Imali smo priliku sa se sastanemo sa našim partnerom kompanijom POWERTEC. Zajedno se trudimo da obezbedimo najbolju opremu za vežbe snage za kućnu i komercijalnu upotreba u industriji. Powertec koriste profesionalni sportisti i entuzijasti snage koji zahtevaju kvalitetnu opremu u teretani i kod kuće.

Three men holding each other on fitness fair FIBO
FIBO sajam fitnes opreme

Kao lider u distribuciji fitnes opreme i opreme za jačanje snage, fokusiramo se na ponudu proizvoda koji pružaju sigurnost, kvalitet i sposobnost da proširite Vaš sistem sa širokim spektrom priključaka kako bi zadovoljili sve potrebe za treningom.

Šta smo saznali? Kakvi trendovi i inovacije nas očekuju u 2019. godini? Čitajte u člancima koji slede u narednim nedeljama.

Pratite nas,

Vaša Rekreacija d.o.o.

Povezane vesti