Pretraga
Close this search box.

Workbench MULTISYSTEM® Multifunkcionalni Trenažer

2.850,0 

Powertec WORKBENCH MULTISYSTEM je lider na tržištu fitnes opreme u kategoriji multi sistema. Ovaj kompaktni, revolucionarni dizajn omogućava trening celog tela za tri korisnika istovremeno.

Može dodatno opremiti različitim modularnim priključcima kako bi se prilagodio vašim potrebama treninga. Idealno za kućnu upotrebu, lične trenere i za manje prostore kao I za veće fitness centre.

Novi i poboljšani ugaoni rogovi od nerđajućeg čelika, podesiva presa kao I novi materijali na klupi I naslonu podižu multisystem na novi nivo udobnosti prilikom vežbanja.

Početna težina (bez opterećenja): Pres stanica: 9kg., Stanica za čučnjeve: 16kg. Ab stanica: 7kg.

Maksimalni kapacitet težine: Press stanica: 226kg., Lat Station: 136kg., Stanica za čučnjeve: 226kg.

Dimenzije (D k Š k V): 305cm X 188cm X 205cm

Težina proizvoda: 1130kg

KARAKTERISTIKE:

Prednost poluge: Ploče za tegove se postavljaju direktno na Isolateralne poluge obezbeđujući prirodan osećaj i otpor slobodnim tegovima uz sigurnost i kontrolu mašine

TOTALNI TRENING TELA ZA VIŠE KORISNIKA:

Multisystem se sastoji od tri odvojene radne stanice za trening grudi, stoma, leđa i nogu. vežbači mogu da se rotiraju na spravi za vežbanje celog tela.

POTPUNO PODESIV DIZAJN KLUPA:

Novi dizajn workbench klupe pruža dodatnu stabilnost i omogućava korisnicima da sa lakoćom podese prostor za sedenje i naslone za leđa na različite vežbe zahvaljujući jedinstvenom nosaču na kugličnim ležajevima.

(Klupa ima 9 horizontalnih položaja i 9 vertikalnih položaja, uključujući nagib, ravni i 7 kosi položaja.

Mogući dodaci

 

powertec dodaci


 

 

Scroll to Top