Sale!

Workbench Multi System 3 Multifunkcionalni Trenažer

2.450,0 

Powertec WORKBENCH MULTISYSTEM je lider na tržištu fitnes opreme u kategoriji multi sistema. Ovaj kompaktni, revolucionarni dizajn omogućava trening celog tela za do tri korisnika istovremeno.

Uz ovaj system idu mogu se kupiti I dodaci koji vam omogućavaju još vise vežbi. Idealno za kućnu upotrebu, lične trenere i za manje prostore kao I za veće fitness centre.

Novi i poboljšani ugaoni rogovi od nerđajućeg čelika, podesiva presa za kao I novi materijali na klupi I naslonu podižu multisystem na novi nivo udobnosti prilikom vežbanja.

Početna težina (bez opterećenja): Pres stanica: 9kg., Stanica za čučnjeve: 16kg. Ab stanica: 7kg.

Maksimalni kapacitet težine: Press stanica: 226kg., Lat Station: 136kg., Stanica za čučnjeve: 226kg.

Dimenzije (D k Š k V): 305cm X 188cm X 205cm

Težina proizvoda: 1130kg

KARAKTERISTIKE:

Prednost poluge: Ploče za tegove se postavljaju direktno na Isolateralne poluge obezbeđujući prirodan osećaj i otpor slobodnim tegovima uz sigurnost i kontrolu mašine

TOTALNI TRENING TELA ZA VIŠE KORISNIKA:

multisystem se sastoji od tri odvojene radne stanice za trening grudi, stoma, leđa i nogu. vežbači mogu da se rotiraju na spravi za vežbanje celog tela.

POTPUNO PODESIV DIZAJN KLUPA:

Novi dizajn workbench klupe pruža dodatnu stabilnost i omogućava korisnicima da sa lakoćom podese prostor za sedenje i naslone za leđa na različite vežbe zahvaljujući jedinstvenom nosaču na kugličnim ležajevima.

(Klupa ima 9 horizontalnih položaja i 9 vertikalnih položaja, uključujući nagib, ravni i 7 kosi položaja.

Mogući dodaci

 

powertec dodaci


 

 

Scroll to Top