Pretraga
Close this search box.

Versa Chin / Dip Assist

Naša Versa Chin / Dip Assist stanica ima izuzetan opseg funkcionalnosti u prostorno je efikasan. Višepoložajne ručke za povlačenje nude raznovrsnost vežbi, a idealno zakošene ručke podstiču pravilno postavljanje zgloba i varijaciju mišića.

Platforma za kolena uz pomoć gasa se čak i sklapa za vežbe sa telesnom težinom bez pomoći. Jasno naznačene, pogodno locirane tačke podešavanja čine upotrebu intuitivnim i pružaju korisnicima teško zaustavljanje kako bi se sprečile povrede. Platforma za kolena ima zaštitnu gornju podlogu za stabilnost, dok velike, teksturirane platforme za stopala olakšavaju obuvanje i silazak.

Ukupna težina – 68kg

Ukupne dimenzije  – 142.8 x 152.8 x 219.7 cm

 

Oživite svoju viziju fitnesa uz Versa seriju

Naša najsvestranija serija daje vam mogućnosti da sklopite prostor za trening snage koji odgovara vašem prostoru i potrebama vaših članova. Serija Versa nudi širok spektar opcija, tako da možete sastaviti spisak spravs baš za vaš prostor  i budžet.


Back-to-Back konfiguracija

Versa mašine mogu biti postavljene jedna uz drugu kako bi štedeli prostor I kako bi korisnicima olakšali  korišćenje sprava.Poseduje dekorativno gornje grilo koje ima držač za flaše, prostor za odlaganje i držač peškira

 

Scroll to Top