Pretraga
Close this search box.

Ultra Prone Leg Curl

Ukoliko ste u potrazi za moćnom, ali i udobnom spravom koja će ojačati mišiće potkolenice i tetive, Ultra Prone Leg Gurl je najbolji izbor. Udobni jastuci za zglobove pružaju vežbačima stabilnost i prijatan osećaj tokom vežbanja. Takođe, vežbači ne moraju razmišljati o leđima, jer je položaj pod nagibom dobar za lubalni deo kičme. Uz pomoć ručice sa kontrolorom, moguće je vrlo jednostavnom promeniti položaj

Ukupna težina – 90 kg

Ukupne dimenzije  – 173 x 112 x 135 cm

Maksimalno opreterećenje tokom treninga – 93.4 kg

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top