Pretraga
Close this search box.

Ultra Leg Extension

Moćna spava Ultra Leg Ektension ojačava i oblikuje kvadricipse.  Samopodešavajući jastučić za cevanice olakšava vežbaču da pronađe položaj koji mu najviše odgovara. Naslon za leđa je pod uglom i na taj način podstiče kontrakciju kvadricepsa, a postavljena ručka iznad kolena pomaže da se vežba pravilno izvodi. Sva podešavanja su vrlo jednostavna što omogućava korisniku olakšava korišćenje sprave.

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top