Ultra Hip Adductor

Ultra Hip Adductor omogućava korisnicima da efikasno ojačaju unutrašnje strane butina. Kao i ostale Matrix sprave, akcenat je na komforu, ali i na brzo vidljivim rezultatima. Ergonomski oblikovana ručka za podešavanje pomaže da vežbači brzo i lako promene poziciju, dok je sedalni deo pod uglom kako bi pružio adekvatnu podršku donjem delu leđa. Postavljeni jastučići za kolena pružaju korsniku stabilnost i potporu.

Ukupna težina – 90 kg

Ukupne dimenzije  – 182 x 173 x 135 cm

Maksimalno opreterećenje tokom treninga – 93.4 kg

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top