Pretraga
Close this search box.

Ultra Hip Abductor

Ultra Hip Abductor omogućava vežbačima da efikasno ojačaju gluteus kao i  spoljašnji deo butina. Sa strane se nalazi ergonomska ručica uz pomoć koje je podešavanje i promena pozicije jednostavna i brza. Sedelni deo je pod uglom sa razlogom jer na taj način štiti lubalni deo, dok jastučići za kolena pružaju korsniku stabilnost i potporu.

Ukupna težina – 90 kg

Ukupne dimenzije  – 182 x 173 x 135 cm

Maksimalno opreterećenje tokom treninga – 93.4 kg

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top