Pretraga
Close this search box.

Ultra Diverging Seated Row

Ultra Diverging Seated Row Ukoliko želite da na udoban način ojačate mišiće gornjeg dela leđa dobra preporuka je mašina Ultra Diverging Seated Row. Vežbačima pruža slobodu kretanja u svim pravcima. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, stopala mogu da se postave u dva položaja prilikom vežbanja, što u velikoj meri čini trening udobnijim, dok se jastuk za grudi prilagođava svim vežbačima.

Ukupna težina – 108 kg
Ukupne dimenzije – 158 x 138.5 x 140.5 cm
Maksimalno opterećenje tokom treninga – 111.4 kg

 

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top