Pretraga
Close this search box.

Ultra Diverging Lat Pulldown

Ultra Diverging Lat Pulldown mašina pomaže u izgradnji i oblikovanju mišića na rukama. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, vežbačima pruža slobodu pokreta u svim pravcima. Samo jednim pritiskom na ručicu u sredini namešta se jastučić za butine, koji u ovom slučaju korisniku pruža dodatnu stabilnost.

Ukupna težina – 108 kg
Ukupne dimenzije – 152 x 161 x 195 cm
Maksimalno opterećenje tokom treninga – 108kg

 

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top