Pretraga
Close this search box.

Ultra Calf Extension

Ultra Calf Extension omogućava vežbačima lako i udobno da izgrade ili toniraju mišiće potkolenice. Položaj sedišta je pod uglom i pruža dobru potporu za donji deo leđa. Zahvaljujući ergonosmkoj ručici sa strane, podešavanje i promena pozicije je vrlo jednostavna. Takođe, ručka “vodilja” i nosač za leđa povećavaju izdržljivost.

Ukupna težina – 180 kg

Ukupne dimenzije  – 169x120x150 cm

Maksimalno opreterećenje tokom treninga – 186.8 kg

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top