Pretraga
Close this search box.

Ultra Back Extension

Reč je o spravi za vežbanje koja čini lakšim jačanje grupe leđnih mišića. Takođe, možete da menjate položaj za noge kako bi vežbanje bilo efektivnije, i to sve jednostavim pritiskom na dugme. Pored toga, jastuk za leđa prati konture tela, što pruža dodatnu udobnost, ali i dodatnu podršku leđa.

 

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top