Pretraga
Close this search box.

Ultra Abdominal Crunch

Ultra Abdominal Crunch Ovu spravu za vežbanje krasi moćni dizajn, ali u isto vreme nudi udoban način da se utegnete i ojačate mišiće jezgra tela. Posebno dizajnirani jastuci za leđa omogućavaju potpunu kontrakciju mišića i u isto vreme oponašaju prirodan položaj kao kod trbušnjaka. Takođe, ručke mogu da se podese prema željama većine korisnika

 

 

Elektronski brojač vežbanja

Integrisani elektronski brojač prati svako ponavljanje, plus vreme aktivnosti i vreme odmora. Ovo pojednostavljuje celokupno iskustvo vežbanja i pomaže korisnicima da napreduju uz preciznije povratne informacije.

 Single Station


Pametniji trening. Inteligentna konzola

Uz našu opcionu inteligentnu konzolu za obuku, članovi mogu da definišu svoj cilj fizičke transformacije, dobiju uputstva korak po korak i identifikuju svoju referentnu težinu kako bi započeli personalizovani program napredovanja, pomažući im da postignu svoje ciljeve efikasnije nego ikad.


Dizajn koji štedi prostor.

Ultra serija uključuje široku lepezu single-station mašina za snagu. Ultra serija je napravljena I da vam štedi prosto a da ne gubi na funkcionalnosti. poboljšava izgled vašeg objekta i olakšava vašem osoblju da se poveže sa članovima.

Scroll to Top