Pretraga
Close this search box.

S-Drive Power – mehanička traka za trčanje

Idealan za maksimiziranje atletske brzine i eksplozivnosti, S-Drive Power kombinuje traku za trčanje koju pokreće vežbač, sanke sa utezima, otporni padobran i sistem pojasa u jednom mestu koji štedi prostor.

Naš Target Training Display nudi precizno metričko praćenje, praćenje watte i LED ekranu boji za merenje intenziteta, plus integrisani interval i isporgramirane vežbe Sprint 8.

Dimenzije dela za trčanje – 152 x 51 cm

Nivo nagiba – 7 stepeni fiksno

Sistem – Dual Magnetic kočnice

 

 


Obuka za male i velike grupe

Kada je u pitanju grupni trening, S-Drive se lako koristi za individualne i grupne treninge Svim vežbaćima pruža iskustvo treninga celog tela koje poboljšava i kardiovaskularnu i mišićnu kondiciju. 

Povećajte agilnost

Sportisti mogu da izvode pokrete napred, bočno ili unazad kako bi maksimizirali neuromišićni razvoj i poboljšali agilnost. Rukohvati pune dužine nude stabilnost dok korisnici brzo prelaze sa jedne faze atletskog kretanja na drugu.

Sprint pod nagibom

Nagib od 7 stepeni i prirodna sila reakcije tla su idealni za izgradnju snage i eksplozivnosti u sprinterskom treningu bez promene prirodnog hoda sportiste.

Poboljšan trening otpornosti

Padobranska kočnica sa više podešavanja daje korisnicima osećaj pravog otpora sa padobranom, savršena za vežbe sprinta sa otporom bez dodatne opreme ili pristupa velikoj stazi ili terenu.

Specijalni dodaci

Naš jedinstveni dizajn uključuje čvrstu, ugrađenu šipku koja simulira guranje i povlačenje saonica bez potrebe za prostorom za korišćenje tradicionalnih sanki. Višestruka podešavanja kočnica za sanke pomažu trenerima da razviju precizne programe napredovanja kako bi maksimizirali rezultate.

#image_title

Simulacija sanki

Naš jedinstveni dizajn uključuje čvrstu, ugrađenu šipku koja simulira guranje i povlačenje saonica bez potrebe za prostorom za korišćenje tradicionalnih sanki. Višestruka podešavanja kočnica za sanke pomažu trenerima i trenerima da razviju precizne programe napredovanja kako bi maksimizirali rezultate.

Scroll to Top