Pretraga
Close this search box.

Premium Trenažni Bumperi

4,0 

Trenažne bumper ploče vrhunskog kvaliteta i dizajna, Set sadrži bumpere od  apoena 5kg, 10kg, 15kg, 20kg i 25kg.

Ploče su obložene specijalnom gumom koja apsorbuje udare i obezbeđuje dugovečnost, a biksna od nerđajućeg čelika olakšava postavljanje i skidanje istih.

  • Bumper ploče amortiziraju udarac. Isti dijametar svih ploča i specijalni materijal čuva podlogu, onemogućava odskakanje i smanjuje buku. Ploče izrađene 100% od gume, visokootporne, smanjuju buku, štite pod ili platformu, u potpunosti amortiziraju udarce, te nema odbijanja prilikom naglog spuštanja na podlogu.
  • Namenjene su za komercijalnu i ličnu upotrebu, idealne za razvoj apsolutne snage, pripremu sportista, CrossFit trening, funkcionalni trening, kao i u tehničkim disciplinama dizanja tegova….Predvidjene su za treniranje i takmičarsku pripremu.
  • Bumper ploče Premium Rekreacija su tegovi visokog kvaliteta i izdržljivosti. Proces vulkanizacije Premium Rekreacija Bumpera je strogo kontrolisan i traje dovoljno dugo kako bi kvalitet ploče bio zadovoljavajući, što nije slučaj sa većinom bumpera. Zato ovi tegovi izdržavaju test na 12000 bacanja sa repeticijom od 10 bacanja u minuti.

Cena je 4 evra / kilogramu

Cena je bez uračunatog PDV-a

Scroll to Top