Pretraga
Close this search box.
Sale!

Functional Trainer Deluxe – DAP

2.990,0 

Powertec multifunkcionalni trenažer za mišiće celog tela, široj javnosti poznatiji pod skracenicom DAP.

Na ovoj mašini je moguće ostvariti preko 225 pokreta iz života, sporta, rekreacije, u stojećem stavu, na pilates lopti ili na podesivoj klupici, uz različite unilateralne i dvoručne dodatke za ruke i noge.

Idealan za hotele, fitnes studije i luksuzne kućne teretane.

 

 

Šifra proizvoda: 000039 Kategorije: ,

Maksimalna težina tegova: 453 lbs. (226kg po strani)

Dimenzija: 118.11cm  x 202 cm x 218 cm

Težina: 171kg

Cable Motion tehnologija omogućava najprirodnije moguće građenje pokreta uz maksimalnu individualnost, shodno spostvenim antropometrijskim merama, umesto da Vas masina primorava na unapred određenu putanju pokreta osmisljenu od strane dizajnera. Na ovoj mašini je moguće ostvariti pokret i funkciju bilo koje postojeće mašine, tako da je idealna kako za vežbanje u sopstvenom domu, tako i za svaki fitness studio gde se radi trening jedan na jedan, bez ikakve potrebe da se klijent prebacuje na bilo koju drugu mašinu što se tiče treninga sa opterećenjem.

Dolazi sa 2 podesive D-ručke, 1 dugačkom ravnom šipkom za pojedinačnu ili dvostruku upotrebu, 1 remenom za gležanj, 1 kratkom šipkom i lancem i kopčama za karabin.

Takodje je idealan i za kompleksnije objekte kao deo ponude za naprednije vežbače ili pak ponovo ukoliko želite da se Vas klijent koji je platio individualni trening jedan na jedan oseća posebno i maksimalno izdvojenmo bez mešanja sa slobodnim vežbačima.

 

Scroll to Top