Performance ClimbMill stepenice

Omogućite vežbačima izuzetan uspon sa vrhunskim ClimbMill-om projektovanim za neuporedivu sigurnost i izdržljivost. Kontrolna zona trenutno zaustavlja stepenice ako bilo šta gura protiv rotacije, a robusne komponente izdržavaju tešku upotrebu. Niz karakteristika prefinjenog dizajna čini svaki trening udobnijim, a servis bržim i lakšim nego ikad.

Step-on visina – 24cm

Dimenzije stepenika -25.4x46x20.3

Dimenzija mašine – 182.5×102.4×219.1cm

  Touch XL konzola

   sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

  22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
  16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


  Apple Watch

  Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

  Wi-Fi

  Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


  Znamenitosti

  Dodajte izazov, motivaciju i interesovanje za penjanje uz stepenice sa više od 20 programa sa  znamenitostima širom sveta.

  Virtual Active

  Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

  Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.


  Neuporediva izdržljivost

  Naše robusne komponente su testirane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kako bi izdržale intenzivne vežbe godinama i pružile performanse koje izazivaju čak i elitne sportiste.

  Pristupačan servis

   


  Prefinjeni materijali

  Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su sedišta, ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.