Lifestyle Upright bicikl

Naš Endurance uspravni ciklus pruža početnicima i ljubiteljima biciklizma osećaj prave vožnje na otvorenom. Pristupačan dizajn inspirisan trkama čini čak i duge vožnje udobnijim nego što se očekivalo, a niz pametnih funkcija olakšava servisiranje i postavljanje bicikla gde god da vaš objekat ima prostora.

Sistem otpora  – Generator bez četkica

Raspon pedala  – 17.5cm

Dimenzija sprave – 130.7 x 65.4 x 153.7 cm

  Touch XL konzola

   sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

  22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
  16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


  Apple Watch

  Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

  Wi-Fi

  Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


  Virtual Active

  Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

  Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.

  Sprint 8

  Imerzivna verzija našeg ekskluzivnog programa intenzivnog sprinta.

  Sprint 8 stimuliše prirodni ljudski hormon rasta da sagori više masti i izgradi mišiće u kratkim 20-minutnim vežbama.


  Neuporediva izdržljivost

  Naše robusne komponente su testirane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kako bi izdržale intenzivne vežbe godinama i pružile performanse koje izazivaju čak i elitne sportiste.

  Pristupačan servis

   


  Prefinjeni materijali

  Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su sedišta, ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.