Pretraga
Close this search box.

Lifestyle Traka za trčanje

Omogućite ljudima kojima služite prelepo jednostavno trčanje uz našu Lifestile traku za trčanje. Kompaktan okvir maksimalno iskorišćava vaš prostor, a pouzdan pogonski sistem i izdržljiva daju vam ugodno trčanje bez problema godinama. Čak smo i pojednostavili održavanje da bismo smanjili vreme zastoja i učinili da vaši vežbačima da budu zadovoljni.

Površina za trčanje – 152 x 56 cm

Raspon brzina – 0.8–20km/h

Opseg nagiba – 0–15%

 

Šifra proizvoda: Broj artikla: T-ls-TOUCHXL Kategorije: , ,

Touch XL konzola

 sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


Apple Watch

Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

Wi-Fi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


Virtual Active

Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.

Sprint 8

Imerzivna verzija našeg ekskluzivnog programa intenzivnog sprinta.

Sprint 8 stimuliše prirodni ljudski hormon rasta da sagori više masti i izgradi mišiće u kratkim 20-minutnim vežbama.


Neuporediva izdržljivost

Samopodmazujući sistem Ultimate Deck Sistem sa amortizacijom industrijske klase pruža preko 40.000 kilometra dokazanih performansi.

 


Prefinjeni materijali

Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.

Glatko i prirodno

Motor na naizmeničnu struju od 4,2 ks sa sistemom dinamičkog odziva fino podešava odziv na osnovu obrasca koraka za glatko, dosledno, prirodno vežbanje

Poboljšana stabilnost

Opcioni komplet rukohvata produžava rukohvate za veću stabilnost tokom ulaska i izlaska.

Scroll to Top