Pretraga
Close this search box.

FUSION – Functional Trainer

REVOLUCIONIŠITE VAŠU PONUDU TRENINGA U MALIM GRUPAMA

45-minutni trening u malim grupama visokog intenziteta, koji sagoreva masnoće i gradi mišiće, kao nijedan drugi. Pružite vašim članovima krajnju kombinaciju kardiovaskularnog i treninga snage na način koji je angažujući, motivišući i u formatu malih grupa, stvarajući pritom novi profitni centar za vaš objekat.

 

Šifra proizvoda: Šifra: Re-LS-TOUCH-1 Kategorije: , ,

GRAĐENJE MIŠIĆA I BRZO SAGOREVANJE KALORIJA

Spojem snage i kardio treninga, vežbači brzo grade mišiće i sagorevaju kalorije u rekordnom vremenu. Fusion treninzi su 45-minutni trening visokog intenziteta za celo telo sa intervalima oporavka. treninzi postižu neprekidno povišen puls, što maksimizira sagorevanje kalorija i nakon što napuste vaš objekat.

DIZAJNIRANO ZA SVE

Sa Fusion treninzimi, vežbči biraju svoj ritam i intenzitet, čineći ih pristupačnim za sve uzraste, sposobnosti i nivoe kondicije. Otvoren dizajn Fusion CST čini ga pristupačnim za osobe u invalidskim kolicima i dobrodošlim korisnicima svih nivoa kondicije.


INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Njegova patentirana SMR™ tehnologija sa tihim magnetskim otporom omogućava učesnicima da postignu trening celog tela koji smanjuje bol u mišićima i vreme oporavka.

 


ALTERNATIVA TRADICIONALNOM TRENINGU SNAGE

Tradicionalni trening snage gradi mišiće samo na osnovu opterećenja. Fusion treninzi takođe koriste otpor, brzinu i funkcionalne pokrete iz svakodnevnog života kako bi razvili zdravije telo.

Za vežbače koji se možda osećaju nesigurno kod treninga snage, Fusion časovi pružaju privlačnu i efikasnu alternativu.

 

Scroll to Top