Pretraga
Close this search box.

Endurance Traka za trčanje

Povećajte svoje performanse pomoću trake za trčanje koja je jednostavna za nove korisnike i moćna za entuzijaste.

Precizno projektovana traka  izdržava intenzivnu svakodnevnu upotrebu, razne konzole vam omogućavaju da prilagodite vašim potrebama, a funkcije pametnog održavanja olakšavaju servis.

Površina za trčanje – 152×56 cm

Raspon brzina – 0.8–20km/h

Opseg nagiba – 0–15%

 

Šifra proizvoda: Broj artikla: E-ES-TOUCHXL Kategorije: , ,

Touch XL konzola

 sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


Apple Watch

Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

Wi-Fi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


Virtual Active

Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.

Sprint 8

Imerzivna verzija našeg ekskluzivnog programa intenzivnog sprinta.

Sprint 8 stimuliše prirodni ljudski hormon rasta da sagori više masti i izgradi mišiće u kratkim 20-minutnim vežbama.


Neuporediva izdržljivost

Samopodmazujući sistem Ultimate Deck Sistem sa amortizacijom industrijske klase pruža preko 40.000 kilometra dokazanih performansi.

 


Prefinjeni materijali

Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.

Scroll to Top