Pretraga
Close this search box.

Endurance Steper

Za vežbanje koje je prirodno i okrepljujuće, naš steper pruža vrhunsko iskustvo penjanja uz stepenice kako za početnike, tako i za profesionalce. Pod uglom, nezavisno kretanje oponaša osećaj pravog penjanja uz stepenice, dok velike pedale protiv klizanja obezbeđuju siguran osećaj, a remenski pogon koji nije potreban za održavanje obezbeđuje nesmetan, tih rad.

Raspon pedala – 8.4 cm

Raspon koraka – 31 cm

Dimenzija stepera- 114 x 79 x 179 cm

 

Šifra proizvoda: Broj artikla: U-ES-TOUCH Kategorije: , ,

Touch XL konzola

 sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


Apple Watch

Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

Wi-Fi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


Virtual Active

Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.

 

 


Neuporediva izdržljivost

Naše robusne komponente su testirane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kako bi izdržale intenzivne vežbe godinama i pružile performanse koje izazivaju čak i elitne sportiste.

Pristupačan servis

 


Prefinjeni materijali

Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su sedišta, ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.

 

Scroll to Top