Endurance Elliptical trenažer

Naša Endurance eliptika  je idealna za vežbe bilo kog intenziteta, nudeći vežbe sa malim uticajem za sve vrste. Patentirani dizajn vešanja minimizira buku i trenje, produžavajući životni vek proizvoda, dok konstantna brzina ubrzanja i prefinjena ergonomija čine da svaki pokret deluje glatko i prirodno.

Dužina koraka- 53.3 cm

Step-on visina – 25cm

Dimenzija mašine – 178 x 74 x 174 cm

Touch XL konzola

 sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


Apple Watch

Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

Wi-Fi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


Virtual Active

Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.

Sprint 8

Imerzivna verzija našeg ekskluzivnog programa intenzivnog sprinta.

Sprint 8 stimuliše prirodni ljudski hormon rasta da sagori više masti i izgradi mišiće u kratkim 20-minutnim vežbama.


Neuporediva izdržljivost

Naše robusne komponente su testirane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kako bi izdržale intenzivne vežbe godinama i pružile performanse koje izazivaju čak i elitne sportiste.

Patentirani dizajn vešanja sa konstantnom stopom ubrzanja je bez točkova i gusenica kako bi se smanjila buka i trenje, a istovremeno pruža uglađen, konzistentan osećaj.

Pristupačan servis

 


Prefinjeni materijali

Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su sedišta, ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.

Scroll to Top