Pretraga
Close this search box.

Endurance ClimbMill stepenice

Odličan za entuzijaste i početnike, naš Endurance ClimbMill je idealan za maksimiziranje vaših performansi. Pametan dizajn za teške uslove rada daje članovima siguran, stabilan trening i izdržava intenzivnu upotrebu.
Lako se servisira
Step-on visina – 25.4 cm
Dimenzije stepenika -25.4 x 46 x 20.3 cm
Dimenzija mašine – 161.2 x 102.4 x 218 cm

Šifra proizvoda: Broj artikla: CM-ES-TOUCHXL Kategorije: , ,

Touch XL konzola

 sa podrškom za WiFi ima interfejs zasnovan na operativnim sistemima mobilnih uređaja, što olakšava članovima da se povežu sa sadržajem koji ih pokreće. Neke od aplikacija Netflix, Google, Youtube, socijalne mreže…

22″   TOUCHSCREEN LCD EKRAN
16 PROGRAMA ZA TRENINRANJE


Apple Watch

Povezuje se sa Apple Satom radi preciznijeg praćenja treninga i konsolidovanih korisničkih podataka kada dodate opciju RFID prijavu bez dodira.

Wi-Fi

Dodatna opcija povezivanja na internet Vam  omogućava da se povežete na način koji najbolje funkcioniše za Vas. Podržava automatsko ažuriranje softvera bez dodatne naknade, pomaže članovima da prate


Znamenitosti

Dodajte izazov, motivaciju i interesovanje za penjanje uz stepenice sa više od 20 programa sa  znamenitostima širom sveta.

Virtual Active

Virtual Active prenosi korisnike na 60 egzotičnih lokacija sa snimcima koji odgovaraju njihovom tempu , otporu ili nagibu koji varira u zavisnosti od terena.

Osecaj kao da trčite na plaži, po gradu ili u prirodi.


Neuporediva izdržljivost

Naše robusne komponente su testirane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kako bi izdržale intenzivne vežbe godinama i pružile performanse koje izazivaju čak i elitne sportiste.

Pristupačan servis

 


Prefinjeni materijali

Ergonomski prefinjene dodirne tačke kao što su sedišta, ručke, dugmad i pametne kontrole za vežbanje čine čak i duge, teške vežbe udobnim, praktičnim i intuitivnim.

Scroll to Top