Pretraga
Close this search box.
Sale!

Booty Builder Selectorized Back Extension

4.100,0 

Booty Builder  mašina za ekstenziju leđa eliminiše napor pri držanju tegova/kettlebell-ova koji se koriste za dodatni otpor prilikom izvođenja vežbe hiperextenzije.

 

Mašina za  Leđnu ekstenziju omogućava vam da jednostavno držite šipku bez tegova za dodatni otpor i izbegavate bacanje tegova na pod.

Višestruko podesiva visina idealna je za svakog korisnika i omogućava vam da ciljate bilo gde između zadnjih loža, gluteusa i donjeg dela leđa.

Sa dvostrukom namenom, može se koristiti i za vežbe ljuljanja nogu sa dodatkom trake za članak. Možete podesiti visinu ručki kako biste odgovarali korisniku i osigurali stabilnost tokom vežbanja.

Zašto raditi leđne ekstenzije?

Leđne ekstenzije održavaju napetost tokom celog opsega pokreta. Leđne ekstenzije dekompresuju kičmu pri dnu. Za pravilno opterećenje posteriorne grupe mišića potrebna je samo mala količina težine, u poređenju sa mnogim drugim vežbama. Prebacite se na unilateralne leđne ekstenzije i potrebna vam je još manja težina.

 

KAKO:

Dozvolite pokretu da dolazi iz kukova, ne iz donjeg dela leđa. Ispravljanje kolena bolje cilja zadnje lože, dok savijanje kolena bolje cilja gluteuse.

Zapamtite, individualne preferencije i ciljevi variraju, pa je suštinski važno pronaći šta najbolje funkcioniše za VAS.

Ali ako tražite savršenu kombinaciju čarolije krive otpora i bezbednog treninga, probajte leđne ekstenzije!

Vaša posteriorna grupa mišića će vam biti zahvalna kasnije!

Dimenzije  1236 mm x 1578 mm x 990 mm

 

Scroll to Top